Hockeyfrillor.

/nostalgi/
HOCKEY!Hösten 1999 hade jag min största webbframgång hitills. Då skapade jag och några vänner (bl.a så stod Zombie-Fredrik för tekniken) en sida som hette ”Herrums Guide till Hockeyfrillor”. Där presenterade vi ett antal bilder på personer i hockeyfrillor, indelade i olika kategorier och möjligheten för folk att rösta på sin favorit.

Den blev en enorm framgång. Under några korta månader den hösten besöktes den av någonstans mellan 175 000 – 200 000 personer. Den spreds som en löpeld i mail och media. Vi fick omnämnande i tidningar som t.ex Internetworld, Dagens Nyheter (på kultursidorna!), Expressen, Aftonbladet, Svenska Dagbladet m.m. Den visades t.o.m på TV – en stor dag i mitt liv! Vi fick hundratals mail i veckan från folk som hade sett sidan – och många av dem skickade även in egna bilder. Hype helt enkelt.

Dock lade vi ner den efter några månader – och sen dess har ingen, inte ens vi själva, sett röken av den. Och tyvärr hade den inte den avskräckande effekten som vi hade hoppats på. Ondskan kommer alltid tillbaka. Idag är hockeyfrillor nästan lika vanligt som på det onda 80-talet.

Kanske något för forum för levande historia att ta tag i.
/slut nostalgi/

5 reaktioner till “Hockeyfrillor.”

  1. Jag minns oxo att min dåvarande arbetsplats som hostade siten (ovetandes) knappt kunde ta sig ut på internet – eftersom hela bandbredden gick åt för att servera hockeyfrillor till folket =)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.