Jag rear ut min själ.

I går blev det klart. På grund av dålig ekonomi på min arbetsplats så kommer det att ske nedskärningar av personal – och annat. Ett tiotal personer berörs. Själv kom jag relativt lindrigt undan – fr.o.m 1 december i år kommer jag att gå över på halvtid. Från början var jag med på listan över folk som de kunde säga upp helt.

Tydligen hade inställningen från ledningen varit ”Vi behöver ingen webmaster”. Fast egentligen handlar det med stor sannolikhet att jag inte var med i facket när de lade fram sin diaboliska plan. Inte med i facket – enkel att bli av med. Eftersom jag hörde rykten om detta så gick jag med i facket – och vips så förhandlade de till att jag i alla fall får halvtid. Bättre än inget givetvis. Men det lär bli svårt att klara sig på en halv lön – speciellt med mina luxuösa vanor…

Så nu tänker jag rea ut min själ. På halvtid. Är det någon därute som har nytta av en skribent, webbdesigner, webbmaster, originalare, kreatör, slav, gigolo, kommunikatör, politiker eller liknande på halvtid/deltid från och med i höst så är det bara att höra av sig.

Jag är öppen för alla förslag.

4 reaktioner till “Jag rear ut min själ.”

  1. Precis, är det inte dags att du tar steget från den skakiga IT-branschen och ger dig in i den trygga, stabila politiken? Jag menar, en usel politiker är ju fullkomligt omöjlig att sparka! 🙂 Skämt åsido, beklagar grabben, jag vet hur det känns.

  2. Välkommen till oss på Sveriges Radio – företaget som erbjuder omväxling; projektanställning, vikariat, mångfald – ja nästan allt utom fast anställning!

  3. Jädra trist Daniel, läste om det i tidningen idag också…
    Det där facket verkar inte så dumt ändå.. 🙂
    (Det haglar inte jobb här heller precis… ;/

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.