Sökes: Liberalt Parti.

Jag hade tänkt skriva en text om Fp:s högervridning och att de har övergivit de liberala idealen – men så såg jag att Linna Johansson hade skrivit om det i dagens Expressen – och att hon tar upp nästan exakt mina egna ståndpunkter. Så varför uppfinna hjulet två gånger. Läs istället Linnas ledare här: http://www.expressen.se/index.jsp?a=120230.

Att det är lördag och att jag har jobbat samtidigt som jag fortfarande går i lyckorus över att HV71 slog ut Frölunda i hockey-semin gör sitt till att jag inte orkar skriva nåt längre inlägg…

2 reaktioner till “Sökes: Liberalt Parti.”

  1. Ja, det vore kul om det fanns nåt sånt. En frihetlig rörelse som inte var Randianskt galen, utan som insåg att staten fyller en viktig funktion, men som försökte minimera dess intrång utan att rasera alla dess fördelar.

    Det är bara djävulskt svårt att dra igång ett nytt parti, tyvärr.

  2. Jupp, kan inte annat än hålla med. Å andra sidan finns ju Fp som borde kunna vara det partiet – ett liberalt parti som angriper S från både höger och vänster. Därför är det så trist att de håller på att förvandlas till ett semipopulistiskt allmänborgerligt högerparti.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.