Religiösa tokigheter.

Tyvärr visade sig nedanstående sida (Objective: Christian Ministries) vara fejk, men kanske en av de snyggast gjorda någonsin – med länkar till riktiga tokdårars sidor, och riktiga banners. Jag hittade en riktig text där kristna sidor VARNADES för att ha banners på den sidan – då den var fejk. När inte ens de riktiga kristna sajterna ser skillnad så kan man inte begära att vi vanliga dödliga gör det. Det finns alltså folk därute som på fullt allvar delar värderingar och syn med en sida vars syfte är att driva med dem…

Men vill ni läsa lite äkta tokigheter kan jag rekomendera:
http://www.genesis-vus.se/faq/index.html
http://www.answersingenesis.org/


—-
http://www.objective.jesussave.us/kidz.html

En kristen sida för barn där barnen bl.a. får lära sig:

”If you find an Atheist in your neighborhood,
TELL A PARENT OR PASTOR RIGHT AWAY!

You may be moved to try and witness to
these poor lost souls yourself, however
AVOID TALKING TO THEM!

Atheists are often very grumpy and bitter and will lash out at children or they may even try to trick you into neglecting God’s Word.

Very advanced witnessing techniques are needed for these grouches. Let the adults handle them.”

Eller varför inte fantastiska fakta som att det fortfarande finns dinosaurier, att jorden bara är 10000 år gammal, att T-Rex var växtätare (så de var inget hot mot invånarna på Noahs ark), fossiler är rester från de som dog i syndafloden för 4000 år sen, eller att Adam och Evas son Cain gifte sig med sin egen syster (jag har alltid undrat. Bra att veta att Bibeln tydligen är positiv till inavel. Kan förklara en del…).

http://www.objective.jesussave.us/shutdown.html får jag lära mig att:
”The Internet was created by the United States of America – a Christian nation [ref. 1, 2, 3] – and should not be used to spread anti-Christian, secular, or non-Christian propaganda and hatespeech. This is our Internet, and we should exercise our position as its owners and as the guardians of civilization to stop its misuse.”

Ojsan, då får jag väl snart nån galen baptistpastor från USA på mig för att jag sprider ”non-christian propaganda” på DERAS internet.

Nu tänker jag för första gången sen konfirmationen be en bön till Gud:
”Hej Gud, om Du nu existerar, kan inte du se till att alla idioter, galningar, kretiner, fascister och annat löst folk som propagerar för tokigheter i Ditt namn försvinner. Du behöver inte döda dem eller nåt sånt, men du kan väl skicka ner Din son igen och läxa upp dem rejält. För Du borde väl tröttnat vid det här laget på att de skämmer ut Dig och Ditt namn. Tack, det var allt från mig. Amen”

3 reaktioner till “Religiösa tokigheter.”

  1. Jag har spekulerat mycket i det, genom att kolla länkar osv. Och, Ja, jag kan inte komma fram till något annat. Jag har ju sett ”forskare” sitta i TV och säga ungefär samma saker om evolutionen.

  2. Jag har diskuterat evolutionen med en snubbe på jobbet – han hävdar å det bestämdaste att darwin hade fel – och att kol-14 metoden inte är korrekt. Senare frågade jag hur något annat som det hade bevisats ålder på (kommer inte ihåg vad), hur de kom fram till det. Svaret:
    Kol-14metoden .. humm…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.