För helvete, TV4!

Vad är det för jävla ”experter” ni anlitar till ert s.k hockeykväll? ikväll stod en av dessa s.k ”experter” och tippade den kommande semifinalen mellan HV71 – Frölunda. ”Frölunda kommer ju att vinna, de förnedrade ju Djurgåden i kvartsfinalen”. Skulle det ha någon betydelse för utgången av Semifinalen? Djurgården slutade femma i grundspelet (hallå! DIF är INTE ett topplag i hockey. Femma är mediokert.). HV71 slutade som segrare i grundserien. Alltså kan man inte per automatik dra slutsatsen att ”frölunda slog DIF – alltså vinner de mot HV”. Den här s.k ”experten” (som jag inte kommer ihåg namnet på) pratade bred värmländska, men förutom det gav han samma inskränkta åsikter som resten av TV4:s s.k ”experter” och reportrar – och intrycket av att de har DIF-loggan tatuerad på ollonet.

Personligen tror jag att HV har goda chanser att vinna semifinalen – även om det kommer att bli tufft. Och jag tror i vilket fall som helst inte att seriesegrarna blir förnedrade mot trean. För HV är inte DIF. HV försöker inte hitta på dumheter som ”Vi var ju bäst av alla på våren” för att få sig själva att framstå som bättre än de är. Inte behöver man krysta fram ett liberalt tilltaget ”topplag”. Vinner man serien ÄR man ett topplag – och bäst över HELA säsongen.

För övrigt måste jag även nämna att den ovannämnde s.k ”experten” avslutade sitt tips med ett självsäkert ”Jag tippade ju att HV skulle komma 5-6:a i Elitserien” – så varför över huvudtaget bry sig vad den stackarn säger?

PS! Jag måste berömma TT som är betydligt mer realistiska och objektiva i sin bedömning när de skriver:
”Visst har Frölunda imponerat genom att spela bort Djurgården i fyra raka matcher. Men HV har imponerat minst lika mycket – även om det blivit två bakslag på bortaplan mot Modo.”

5 reaktioner till “För helvete, TV4!”

  1. Han heter Gunnar Johansson, tränar typ Nybro eller något sådant och har väldigt många connections till Kaffemaffian (Färjestad). Sen säger han saker som ”Di har inte imponeret” om HV – eftersom han tycker att Färjestad är bäst!

  2. För om han pratar värmländska kan man inte dra slutsatsen att han som resten av tv4-sporten är djurgårdare…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.