Go Maud!

”Det är inte anständigt att ena dagen skåla i champagne och hylla utvidgningen, och nästa dag resa murar som gör människor i de nya medlemsländerna till en andra klassens EU-medborgare.” – Maud Olofsson, februari 2004.

Jag har i och med det uttalandet nästan förlåtit Maud och Centern för deras flummiga inställning i EMU-frågan. Är möjligen Centerpartiet på väg att bli Sveriges liberala parti? Hallå, Folkpartiet var är ni? Lars Leijonborg, är det inte dags att lyssna på din partiledarkollega Maud lite mer istället för att försöka göra om Folkpartiet Liberalerna till Folkpartiet Populisterna? Det är inte som liberalt parti anständigt att ens antyda något som kan tolkas som strängare invandringspolitik eller som senglar åt populistiskt håll. Trots det så fortsätter ni med era ”utspel”. Det är dags att inte bara titta på opinionssiffror nu Lasse. Jag vet ju att Folkpartiet egentligen vill ha en generös och human flykting- och invandringspolitik – men varför gör ni det bästa för att försöka mörka det för väljarna?

Skärpning.

3 reaktioner till “Go Maud!”

  1. slots machine
    slots machine There are two sorts of laws, those of absolute equity and universality, and the bizarre ones which owe their autonomy only t

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.